1. nap - fehérjenap
Reggeli: 2 banán
Ebéd: natúr pulykamell mozarellás paradicsomsalátával
A pulykamellet sült csirke fűszersóval ízesítettem, és kevés olajon pirosra sütöttem.
A salátához:
- paradicsom (én kb 5 normál paradicsomból csináltam 2 főre ebédre-vacsorára)
- mozarella (2 csomaggal tettem bele, szeretjük a sajtot)
- fokhagyma v. granulátum
- bazsalikom
- 1 ek. olivaolaj
- 1 ek. ecet
- só
A paradicsomot és a lecsepegtetett mozarellát összevágjuk, és egy tálba helyezzük, ízlés szerint sózzuk. Az olajat összekeverjük az ecettel, a bazsalikommal és a fokhagymával, majd a paradicsomra locsoljuk. Hűtőbe tesszük és 1-2 órát állni hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek.
Vacsora: ugyanaz, mint ebédre, csak kevesebbet